Informatie

Dit is een pagina met wat meer informatie over complotten in het algemeen en over 911 specifiek. Onderaan kunt u reacties plaatsen.

911:

Stichting 11 september – de ándere feiten over 9/11

waarheid911.nl van Frank Ho

The New Pearl Harbor: ( https://www.youtube.com/watch?v=dBMrzibEwZA )

http://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/100-redenen-waarom-911-doorgestoken-kaart-is/

http://historianet.nl/misdaad/terrorisme/9-11-de-drie-bekendste-complottheorieen

http://www.ae911truth.org/news/evidence.html

https://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie%C3%ABn_over_de_aanslagen_op_11_september_2001

https://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie#Bekende_complottheorie.C3.ABn

Er is veel literatuur rond samenzweringstheorieën en er zijn ook vele sites op het Internet aan gewijd. De bekendere zijn onder meer de sites van Anthony Hilder en Matthew James Bellamy (van de rockband Muse).

conspiracyarchive.com

complot-samenzwering.nl

www.burgerinitiatiefonsgeld.nu

Facebookpagina George

Rating: 4.5/5. From 8 votes.
Please wait...

16 antwoorden op “Informatie”

 1. Indrukwekkende show met afschrikwekkende feiten !

  Rating: 5.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
 2. Ik heb nu zijn try-out in 2017 en de voorstelling in 2018 gezien: wie de kans heeft moet beslist deze voorstelling tot zich nemen. Het wordt meer dan tijd dat veel meer mensen dieper gaan onderzoeken wat er nu werkelijk op de 11e september 2001 is gebeurd.

  Het gaat ook veel meer inzichten geven over de wereld waarin we leven sinds die beruchte dag. Maar ook dat vergt meer (zelf)onderzoek.
  Van de mainstream/fake-news media moet je het niet hebben….die onderzoeken niks en nemen alles klakkeloos over wat vanuit de VS over komt waaien.

  Harold Mulder
  Nijmegen

  Rating: 4.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
 3. Uiterst waardevol college. Indrukwekkend onderzoek naar de ware toedracht van 9/11.
  Zegt het voort en blijf George volgen!

  Thea van Houten
  Sneek, 24 maart 2018

  Rating: 3.5/5. From 2 votes.
  Please wait...
 4. 911 is zeker weten een false flag , ik volg dit ook al jaren , ik mis alleen iets heel belangrijks , het asbest verhaal van de twee torens , familie lid van bush die daar Security onder zijn leiding had , waarom waren er dagen van te voren zogenaamde onderhouds werkzaamheden waar niemand mocht komen , en ik weet nog wel meer voorbeelden wat niet klopt

  Rating: 5.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
 5. Leuk dat 911 zo weer ineens voorbij komt. Ik zat destijds vast op de Russisch Mongoolse grens en had pas 3 dagen later in Irkutsk het eerste nieuws. Later ben ik door Afghanistan gereden, hoop aardige mensen ontmoet, maar zelden waarvan ik dacht kijk, das een hele slimme, die heeft zo een plan om vliegtuigen te kapen zonder omhaal in elkaar gedraaid.

  Aardig voor jouw argumentatie is mogelijk ook Juncker, die is laatst nog afgetreden als premier voor een aanslag van zijn eigen geheime dienst om budget korting te voorkomen. Dus dichter bij gebeurt ook wel eens wat.

  Keertje informatie posities vergelijken?

  Rating: 3.0/5. From 2 votes.
  Please wait...
 6. De complotdenkers hebben geheel gelijk! Er zijn buitengewoon veel bewijzen die onomstotelijk aantonen dat dit an inside job was. letterlijk inside want controlled demolition.

  Rating: 5.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
 7. Beste George,

  Gisteren je optreden bij Pauw gezien. Wat een actie! Goed dat je je zo wil laten zien en dat je met deze show feiten aandraagt. Wij zijn al jaren kritisch over de overheid in NL en die van de USA. Maar als ik mij daar bij vrienden, naasten en collega’s over uitlaat word ik nagenoeg gekielhaald. Wij hebben zelf een mooi filmpje van een Amerikaan die zelf kritisch is over de aanslag. Wil je dit graag meegeven. Helaas voor ons niet mogelijk om naar je show te komen maar we weten dat je gelijk hebt! cuddo’s voor het verkondigen van de waarheid tegenover “fake news” van de afgelopen jaren.

  Groet Irene
  Rotterdam

  Rating: 5.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
  1. https://www.youtube.com/watch?v=hgrunnLcG9Q

   No votes yet.
   Please wait...
 8. De hypothese moet wel waarheid zijn.
  Fantastische show.
  George, dat van die kapers was dus ook allemaal in scène gezet?!

  No votes yet.
  Please wait...
 9. Interessante college en zeker ook een aanrader voor de sceptici onder ons..
  Velen hebben een te naïeve kijk op de westerse samenleving.

  Rating: 1.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
 10. Beste Sjors,

  Is het nu echt waar dat jouw voorstelling, zoals Max Pam zegt (zie hier onder) gesponsord wordt door de Mossad? En hoe was die reis in de UFO? Lijkt me gaaf, heb je nog foto’s kunnen maken in die UFO of heeft de CIA je rolletje gestolen?

  26 juni 2018

  Met veel succes heeft George van Houts vorig jaar de voorstelling Kom Plot gespeeld, waarin hij onder meer uitlegt dat de aanslag op de Twin Towers van 9/11 is georganiseerd door de Amerikaanse regering zelf. Hij draagt daarvoor een overweldigende hoeveelheid bewijzen aan en hij deed dat zo overtuigend dat het praktisch elke avond vol zat.

  De vraag rijst dan ook hoe het mogelijk is dat Van Houts zijn ideeën en inzichten, waarbij je best vraagtekens kunt zetten, aan zo veel mensen heeft weten te verkopen. Ik ben daar eens over gaan nadenken en ik ben eens wat gaan googelen – bijna twee jaar lang heb ik mij volledig in de materie verdiept – en tenslotte ben ik tot de conclusie

  gekomen dat de Mossad achter het succes van George van Houts zit.

  Ik ben heus niet de enige die er zo over denkt. Want ga maar na. Kom Plot was eigenlijk geen theatervoorstelling, maar eerder een soort college op toneel. Normaal gesproken gaan daar lang niet zo veel bezoekers naartoe als bij een echt theaterstuk, zoals een musical of een opera. Twee avonden voor de première, zo ontdekte ik, was de zaal bij lange na niet uitverkocht. Maar ineens, zo maar, op een zaterdagavond begon het te lopen. Hoe kan dat? Waar lag dat aan?

  Denk eens aan die zaterdagavond. Niet toevallig markeert de zonsondergang (!) het einde van de sabbat. De Mossad wordt dan weer actief. Daarbij moet je het volgende bedenken, ik heb dat uitgezocht. Juist op het moment dat de kaartjes van Van Houts’ voorstelling werden verkocht, lag de Israëlische geheime dienst overhoop met de CIA, die er alles aan gelegen was om de werkelijke verantwoordelijkheid voor 9/11 onder de pet te houden.

  Voor de Mossad was het daarom van het uiterste belang om de zalen vol te krijgen. Op die manier viel de Nederlandse bevolking eenvoudig te indoctrineren met de werkelijke feiten. Geen wonder dat de Mossad er belust op was de kaarten via een geheime campagne zo te verdelen dat overal de theaters uitpuilden.

  Nu zult zich afvragen: wie heeft dat allemaal betaald? Het mocht niet te veel in het oog lopen, terwijl het financieel toch een hele operatie moet zijn geweest. Het antwoord daarop luidt: daar hebben de banken voor gezorgd.

  Zoals u weet, heeft George van Houts in eerdere voorstellingen onweerlegbaar aangetoond dat banken geld kunnen scheppen. Dat staat overigens al in De kern van de economie van prof. Heertje, deeltje 1 voor de middelbare school. Wie geld stopt in een ouwe sok en onder zijn bed legt, vernietigt geld. Wie die sok weer onder zijn bed vandaan haalt en alles uitgeeft, schept geld. Ieder mens is zijn eigen bank.

  Maar George van Houts heeft aangetoond dat de banken daar een wereldwijd systeem van hebben gemaakt, macaber en ondoorgrondelijk, een speelplaats van geheime genootschappen. Via de banken heeft de Mossad die kaartjes betaald, zoveel is wel duidelijk geworden De afschrijvingen die ik onder ogen heb gekregen, tonen dat onweerlegbaar aan. De ING, ABN Amro, Knab, enzovoort, allemaal werkten ze eraan mee.

  Zo langzamerhand zijn de gevolgen niet meer te overzien. Weinig mensen weten dat Nederland voor de Mossad een speerpunt is. Zo wordt bijvoorbeeld het vaccineren door de Mossad sterk gestimuleerd, omdat men via de prik het denken van kinderen hoopt te beïnvloeden. Wij lopen daar allemaal met open ogen in, terwijl iedereen weet dat inenten autisme veroorzaakt − dat is onlangs nog door de wetenschap aangetoond. Maar de farmaceutische industrie houdt de werkelijke cijfers geheim, omdat men er anders niets aan zou verdienen.

  Laatst hoorde ik zelfs de volgende redenering: kinderen die niet worden gevaccineerd, zijn niet alleen een gevaar voor zichzelf, maar ook voor andere kinderen. Wie zijn kind niet vaccineert en zodoende wel een ander kind besmet, begaat een misdrijf. Daarom is zo’n Vereniging tegen het Prikken in diepste wezen een criminele organisatie, te vergelijken met de Satudarah of de Bandidos.

  Kom op, zeg! Wij hebben hier niet alleen te maken met een giftige redenering, maar met de vergiftiging van de hele maatschappij.

  Dat is maar één van de vele voorbeelden. Voor George van Houts ligt nog een enorm terrein braak. Gelukkig heeft hij al Kom Plot 2 aangekondigd, waarmee hij zal aantonen hoe de pers in de westerse wereld wordt gemanipuleerd. En hoe de elite gebruik maakt van de gevestigde wetenschap. Hij zal ook beelden van de aarde laten zien, genomen vanuit de UFO, waarmee hij onlangs een tocht om de aarde heeft gemaakt.

  Bos Theaterproducties zegt dat bijna alle voorstellingen inmiddels zijn uitverkocht. Dat bewijst maar weer eens: de mensen zijn echt niet gek.

  No votes yet.
  Please wait...
 11. Beste George. Mijn petje diep af voor je inzet, planning en uitwerking van je theatercollege. Op zich al een vondst, dit woord.. Maar vooral voor je waardering voor je eigen oordeel, want zonder dát talent komen we als mensen niet verder. Nemen we waarheden aan van mensen, die onze leiders pretenderen te zijn, maar weten, dat zij absolute macht kunnen verkijgen, door deze burgers volledig te verlammen met… angst.. Vertel een officieel verhaal -zoals bij 911- over een ‘aanval van derden’ en je bent niet alleen machtiger dan daarvóór, maar je krijgt bijna de volledige zeggenschap over het lot van de mensen die je hoort te dienen..!
  De uitwerking van je theaterstuk is helemaal prachtig; vooral ook rekening houdend met relativering. Ook de psychologische factor meenemend in je verhaal. De factor ‘cognitieve dissonantie’ speelt in dát kader bij 911 een HOOFDROL…!
  Ik kom graag weer snel naar je nieuwe voorstelling!

  No votes yet.
  Please wait...
 12. Na het beleven van Kom Plot 1 en 2 is het onmogelijk om de media nog serieus te nemen. George, je bent een geweldig docent en weet je verhaal zeer overtuigend over te brengen. Hopelijk komen er meer vervolgen. Ga zo door!

  No votes yet.
  Please wait...
 13. Dag,
  Ik wil samen met onze zoon graag komplot deel II gaan zien.
  Hoe lang duurt de voorstelling ongeveer?

  groet,

  No votes yet.
  Please wait...
 14. Ik vraag me af: was het toestel dat neer stort in Shankvile niet bedoelt voor gebouw 7?
  Het vliegtuig komt te laat (zie theatershow 1) en laat het neerstorten in Shankville, maar wat dan met dat gebouw waar we al 3 maanden bezig zijn de explosieven aan te brengen?

  No votes yet.
  Please wait...
 15. Top uit een zetting..

  Het stuk hoe de dunne eierschaal constructie van een vliegtuig zo maar door massief stalen kolommen heen kan komen is stuitend..
  Wat een goede “versteviging” van deze ongeloofwaardige uitleg kon zijn is het feit dat een speelgoed drone van minder dan 1 Kg gewoon een stuk van de vleugel kan af rukken van een boeing.
  https://www.youtube.com/watch?v=lSC_PdfIsZ8

  Dit had de boel helemaal op scherp kunnen zetten in de zaal.
  4 kleine electo motortjes van een paar gram en een accuutje van niets , bizar verschil met een stalen koker met 12 cm dikke massive wanden

  No votes yet.
  Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *